Família
,
2023
Divendres 10 de març, 18h
Lluïsos d'Horta
Barcelona

Espectacle familiar 'Sabates vermelles'

En el marc de la 13a edició del Barcelona Districte Cultural, espectacle familiar 'Sabates vermelles', de la Companyia Sifó (Marta Gorchs), una adaptació teatral del conte de H.C. Andersen d’una gran potència visual on s’entrellacen teatre, dansa i circ amb música en directe.

Un espectacle que parla del canvi i de la capacitat de resiliència davant l’adversitat; de la importància d’acceptar el que no es pot canviar, de la voluntat de ser fidel a allò que ets i de la capacitat de decidir el propi camí. Una història de transformació personal on la protagonista aconsegueix convertir els desavantatges en el seu motor de canvi. Quan l’instint et guia per trobar la felicitat… Sabates Vermelles de pallassa!

Sinopsi: 

Amb la música, la paraula i el gest descobrirem la història d’una nena pobra però lliure que un dia va a parar a una casa benestant. Així la nena creix deixant enrere la misèria en què vivia, però aviat veu com la comoditat i la seguretat tenen el preu d’un estricte control sobre allò que ha de ser i fer. L’alegria s’esvaeix, fins que un dia fuig per recuperar la seva vida arrelada, alegre i feliç.

Preu: 

Entrada gratuïta

Inscripcions: 

Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Organitza: 

Institut de Cultura de Barcelona - Ajuntament de Barcelona