Música
,
2023
Del 9 al 12 de novembre
Barri del Raval
Barcelona

Festival Raval(s)

21a edició del Festival Raval(s), que torna amb el feminisme, l'antiracisme i el canvi climàtic com a eixos centrals. Es durà a terme una programació que oferirà una vintena d'activitats com actuacions musicals, tallers, diàlegs, itineraris, activitats esportives i intervencions artístiques, entre d'altres.

El Festival aposta aquest any per la música emergent de formacions del barri, amb una convocatòria que es va obrir a tothom i de la qual s'han escollit quatre propostes. Barcelona Marching Band, Alquimistas, Sara Aldana i Koyam Project són els grups escollits i com a artista convidada comptarà amb JOKKOO (Dj set).

El Festival Raval(s) és més que un esdeveniment artístic, és la culminació d'un gran procés comunitari desenvolupat al llarg de l'any, en el qual s'impliquen un centenar d'entitats, col·lectius, equipaments culturals, associacions, centres educatius, artistes i veïnat del barri amb la intenció de generar i construir una programació sociocultural i festiva que permeti mostrar les moltes facetes d'un territori tan divers i dinàmic com el Raval.

Programa: 

Preu: 

Entrada gratuïta a totes les activitats

Organitza: 

Associacions i entitats del barri del Raval

Col·labora: 

Ajuntament de Barcelona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1