Llibres
,
2023

Presentació del llibre 'Sketching Fashion'

Presentació de la publicació 'Sketching fashion. Una història pràctica de la il·lustració de moda', un llibre de Laia Beltran Querol i Lucy Victoria Davis editat per l'Editorial GG.

L'acte serà presentat per Mar Rocabert, i comptarà amb la participació dels il·lustradors Jordi Labanda i Vincent Moustache

El llibre és un recorregut fascinant per les fites que han marcat la història de la il·lustració de moda. Arrenca en els gravats renaixentistes, primera eina per representar gràficament la indumentària, continua amb les làmines de moda dels diaris i revistes que tanta influència van tenir als segles XVIII i XIX, i acaba amb un recorregut pels noms que, al llarg del XX, van elevar aquesta disciplina a categoria d'art: George Barbier, Georges Lepape, René Gruau, Kenneth Paul Block, Antonio Lopez i Tony Viramontes, entre molts d'altres.

La segona part de Sketching Fashion convida a conèixer la trajectòria de 21 artistes contemporanis: Cecilia Carlstedt, David Downton, Malika Favre, Jordi Labanda, Gladys Perint Palmer… A través de les seves tècniques, processos de treball i influències comprendràs la riquesa i la diversitat de la il·lustració de moda actual.

Una oportunitat única per submergir-se en una de les disciplines artístiques més poderoses, que exalta tant la bellesa com les extravagàncies de la nostra societat.

Preu: 

Entrada gratuïta

Més informació: