Espectacles
,
2024
Dies 10 i 11 de maig
Mercat de les Flors
Barcelona

Espectacle de circ 'Petróleo'

En el marc de 'Circ d'Ara Mateix', espectacle 'Petróleo' a càrrec de la Cie. LPM, un espectacle de circ i malabars per descobrir les infinites possibilitats que ofereixen centenars d'anells de plàstic, flexibles i de tos colors.

'Petróleo' és el resultat d'anys de recerca al voltant d'anells, de cèrcols. Es podria dir que és un laboratori viu, en el qual descobrirem tot el potencial d'aquest objecte amb un punt de vista burlesc. L'espectacle també aborda qüestions com la sobreproducció i la seves conseqüències en la nostra societat.

Durada: 50 minuts

Horari: 

Divendres 10 de maig: 20:00h
Dissabte 11 de maig: 18:00h

Sinopsi: 

L’espectacle pretén ser un testimoni viu de l’estudi del cèrcol i de l’exploració de les infinites possibilitats que ofereix aquest objecte. Els intèrprets cosiran històries i situacions sobre l’escenari amb la mateixa naturalitat i il·lusió que els nens que juguen. Immersos en una marea de plàstic, serem conduïts a l’essència d’aquest objecte. Ens perdrem en la seva immensitat. A mida que avanci la peça, l’espai es transformarà i el buit de l’escenari serà substituït pel plàstic i el color. Els anells tindran cada cop més importància fins que ens veiem engolits per la seva presència.

Preu: 

12€ | Compra entrades aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Duo autor-intèrpret: Andrès Torres Diaz & Gonzalo Fernández Rodriguez
Disseny d'il·luminació: Clément Devys
Tècnic d'il·luminació: Samy Hidous
Acompanyament artístic: Julien Mandier
Producció i distribució: Caroline Pelat

Organitza: 

 

Mercat de les Flors. Casa de la Dansa

Més informació: 

  • imatge de control 1per1