Espectacles
,
2024
Del 20 de febrer al 5 de març
Espai Texas
Barcelona

Teatre 'NUA (radiografia d'un trastorn)'

Teatre 'NUA (radiografia d’un trastorn)', un monòleg amb tocs d’humor i, alhora un diàleg amb el públic, que viu en directe una confessió, la revelació d’un secret, sense quarta paret ni xarxa. Un monòleg cru sobre la pressió estètica i els trastorns de la conducta alimentària.

Ann Perelló situa el públic al límit entre la ficció i la realitat en un joc escènic entre cinc vàters, una càmera web i tot d’elements audiovisuals per comprendre com se sent, des de dins, viure el malson dels trastorns de conducta alimentària.

Horari: 

Consulta les sessions aquí (enllaç)

Sinopsi: 

Tornar a casa després d’anys de viure fora i trobar-te amb els fantasmes dels quals vas fugir. O podríem dir monstre, quan es tracta d’un trastorn d’alimentació. D’això parlarem a NUA (Radiografia d’un trastorn). En primera persona i sense filtres. Cruu. De com aquest trastorn va impregnant cada cèl·lula del teu cos i es converteix en una veu que et posseeix. De com la societat ens imposa uns cossos i uns judicis que fan que visquem en un constant restricció/abús. Inclús quan parla de la “bellesa real”. De com a totes ens afecta. De com la suma de vivències ens va estrenyent més i més la cotilla fins a ofegar-nos. I de com d’això també se’n surt.

Preu: 

Des de 18.4€ | Compra l'entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Autoria: Ann Perelló i Andrea Ros
Direcció: Marta Aran
Interpretació: Ann Perelló

Organitza: 

Espai Texas

Més informació: 

  • imatge de control 1per1