Espectacles
,
2017
Dissabte 23 de desembre, 19h
Plaça Corsini
Tarragona

'Per Nadal, cap nen sense regal', amb la Xaranga Tocabemolls

La Xaranga Tocabemolls ha organitzat una actuació musical a la plaça Corsini amb l’objectiu que tots els nens i nenes de Tarragona puguin rebre un regal durant el dia de Reis. Per això, compta la col·laboració del club Maginet, que s’encarregarà de fer arribar els regals a les famílies que ho necessitin.

La xaranga, que ja té set anys de vida, ha organitzat la campanya ‘Per nadal, cap nen sense regal’, i que consisteix en el sorteig d’una gran panera de Nadal, valorada en 200 €. Per participar en el sorteig, s’han posat a la venda participacions de 2 €, que ja s’han començat a vendre per part dels components de l’agrupació, però que també es vendran durant la festa musical a la plaça Corsini.

El sorteig de la panera es durà a terme en el transcurs de l’actuació en què, a més de la pròpia Xaranga Tocabemolls, hi haurà altres col·laboracions, com la presència de la Xarangueta els Guirigalls, de Tarragona, que s’han volgut sumar a l’acció aportant-hi també la seva música. Addicionalment, durant l’actuació farà acte de presència un patge reial, qui s’encarregarà de recollir les cartes per als Reis Mags de tots aquells nens qui ho desitgin.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1