Fideus rossos

Els fideus rossos, l'origen de la recepta

Del 3 al 19 de maig, una trentena de restaurants de Cambrils ofereixen plats basats en la recepta dels fideus rossos

Josep M. Rovira: “El vi té un gust més interessant amb el porró”

L’autor del llibre ‘El porró: de Poblet a Nova York’ ha estudiat tot el que envolta aquest estri quotidià
Truita en suc

Els 10 plats més genuïns del Camp de Tarragona

Una selecció de plats del territori que us faran encendre els fogons

Els ranxets, "una cuina senzilla i de casa"

Les jornades gastronòmiques dels ranxets de Torredembarra s’allargaran fins el 9 de desembre
Cervesa

Les millors cerveses artesanes del Camp de Tarragona

Una guia d'algunes de les principals cerveses artesanes fetes al Camp de Tarragona
Vi

Els 5 imperdibles de la mostra del vi de Cambrils

De l’11 al 14 d’octubre, la novena edició de la Mostra de Vi i Gastronomia 'Cambrils, entrada al País del Vi'

Agenda