Els 8 vermuts "amb pedigrí" del Camp de Tarragona

El Vermuting s’afegeix al calendari gastronòmic de Cambrils del 18 de maig al 3 de juny

Arnau Bosch: “La cuina no es pot modernitzar si no es coneix el receptari tradicional i del territori”

Cambrils celebra l’Encarxofa’t, les jornades de la carxofa, del 9 al 25 de març

Alexis Domènech: “Va arribar un moment en què vaig menjar crispetes, magdalenes i gelats de galera”

Del 2 al 25 de febrer Cambrils celebra les 14es Jornades gastronòmiques de la galera i la cuina marinera

Francesc Mateu: “S’ha protegit el calçot per tal de mantenir el gust i l’essència de la calçotada”

Els propietaris del Mas Esquilatxe ofereixen visites guiades per la finca per conèixer el cultiu del calçot
Calamar

La ruta del calamar

Últim cap de setmana per gaudir dels menús amb calamar a Cambrils

Agenda