Joan Tomàs: "Nosaltres aquí hem jugat a barrejar la cuina tradicional amb els menjars que es van portar d'Amèrica"

Les Jornades Gastronòmiques dels Ranxets de Torredembarra tindran lloc del 15 de novembre al 8 desembre
Cervesa

Els 5 imperdibles de la Fira de la Cervesa Artesana de Torredembarra

Tindrà lloc l'11 al 13 d'octubre a la Plaça del Castell

Els cinc motius per no perdre’s les 5es Jornades del Calamar de Cambrils

Entre el 27 de setembre i el 13 d’octubre, el calamar serà el protagonista dels menús a Cambrils
Fideus rossos

Els fideus rossos, l'origen de la recepta

Del 3 al 19 de maig, una trentena de restaurants de Cambrils ofereixen plats basats en la recepta dels fideus rossos

Josep M. Rovira: “El vi té un gust més interessant amb el porró”

L’autor del llibre ‘El porró: de Poblet a Nova York’ ha estudiat tot el que envolta aquest estri quotidià
Truita en suc

Els 10 plats més genuïns del Camp de Tarragona

Una selecció de plats del territori que us faran encendre els fogons

Agenda