Activa't
,
2018
Del 2 al 8 de juliol
Diversos espais
Montblanc

FestaLaTeva'18

La vila viurà la catorzena edició de la 'FestaLaTeva', una setmana amb moltes activitats dedicades als infants i joves de Montblanc.

Una de les principals novetats és el canvi d’ubicació del tobogan d’aigua. Aquest any serà al Carrer Baluard Santa Anna, ja que podrà ser més llarg i amb 2 carrils. La resta d’activitats i tallers seran a la Plaça Sant Francesc i al claustre de Sant Francesc; com el taller de dolços, el concurs de menjar síndries, el taller de perruqueria i estilisme, de ràdio, entre d’altres. Tampoc hi faltarà la col·laboració de les entitats culturals per a dur a terme el taller per aprendre a ballar el drac petit, el taller de foc i el de castells.

Durant el matí, tarda i vespre del dimarts, per als més aventurers, un parc d’skate amb peces per a practicar amb monopatí, patinet i bmx. Al vespre, abans de finalitzar l’activitat, els participants podran veure l’exhibició del monitor i professional del patinet que durant tot el dia els haurà ensenyat diferents trucs. 

A més, durant tota la setmana, també-hi haurà els tradicionals tallers de manualitats. Després de l’èxit dels darrers anys s’ha apostat per tornar a programar les activitats nocturnes. Dilluns hi haurà un joc d’orientació; dimarts un tast de vins i xocolata, dimecres un espectacle de circ, i dijous, un scape room.

Preu: 

Abonament 10 €
Activitats diàries 3 €

Organitza: 

Ajuntament de Montblanc i el Consell Municipal

Més informació: 

  • imatge de control 1per1