Jump to navigation
Dissabte 11 de maig, 9h
Diumenge 12 de maig, 12h
Diumenge 12 de maig, 19h
Dilluns 13 de maig
Dissabte 18 de maig, 12h
Dissabte 18 de maig, 17:30h
Cicle La Ciència de la Xocolata, una iniciativa que dóna a conèixer el cacau i la xocolata des de diferents disciplines científiques de la mà de dones que fan recerca a la URV i a l'ICIQ.
L'objectiu d'aquesta proposta és fer divulgació de la ciència i despertar vocacions científiques entre els joves, especialment entre les noies, posant en valor i normalitzant la figura femenina en l'àmbit de la recerca.
El cicle consta de nou tallers adreçats a un públic de 9 a 12 anys.
Dimarts 26 de febrer: 'La química de la xocolata' A càrrec d’Ester Iniesta, Estudiant de doctorat (ICIQ)
Dimarts 26 de març: 'Desxifrant l’ADN del cacau' A càrrec de Katherine Gil, investigadora del Departament de Bioquímica i Biotecnologia (URV)
Dimarts 30 d'abril: 'La xocolata com a aliment' A càrrec de Judit Companys, del Departament de Medicina i Cirurgia (URV)
Dimarts 28 de maig: 'Els cristalls de la xocolata' A càrrec de Marta Martínez, Unitat de Difracció de Raigs X (ICIQ)
Dimarts 25 de juny: 'La xocolata a la publicitat' A càrrec de Iolanda Tortajada, investigadora del Departament de Comunicació (URV)
Dimarts 9 de juliol: 'L’alimentació del futur' A càrrec de Sílvia de Lamo, Departament d’Enginyeria Química (URV)
Consulta totes les activitats aquí (enllaç)
Activitat gratuïta
Cal inscripció prèvia a la Sala Infantil de la Biblioteca, al correu electrònic bibliotecarespon@torredembarra.cat o al telèfon 977 643 175
Institut Català d'Investigació Química (ICIQ) i de la Unitat de Comunicació de la Ciència (ComCiència) de la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona.
Web ComCiència Facebook Biblioteca Mestra Maria Antònia