Arts
,
2021

'Priorat 20.2: El Priorat vist per 20 ulls i escoltat per 2 orelles'

Espectacle de clausura 'El Priorat vist per 20 ulls i escoltat per 2 orelles'. L’eix vertebrador és la comarca: el paisatge, el món del vi, la campanya de la verema, els cellers, la gent... Pretén fer un homentatge tot convidant a l’espectador a relaxar-se; copa de vi en mà, i gaudir de les imatges i la música.

El projecte neix de la inquietud de Pere Barceló, artífex de la idea i selector musical del projecte, el qual consisteix en una selecció musical d'una hora de duració, gravada prèviament i formada per 10 temes. Per plasmar la idea, he buscat la complicitat de deu artistes de diferents municipis de la comarca (Falset, Bellmunt, Capçanes, Cabassers, Gratallops) qui han acceptat la proposta, de manera altruista, de realitzar un reportatge gràfic per aquest projecte ( si es decideix que tira endavant). D'aquesta manera, cada artista visual té assignada una cançó durant la qual es projectarà el seu treball; convertint-se música i imatge en una sola obra amb un únic protagonista: EL PRIORAT. Així doncs, l'eix vertebrador del projecte és la nostra comarca: el paisatge, el món del vi, la campanya de la verema, els cellers, la gent... Pretén fer un homentatge de casa nostra tot convidant a l'espectador a relaxar-se; copa de vi en mà, i gaudir de les imatges i la música.

Sinopsi: 

El Priorat. Casa, paradís, terra, vinyes, somni, vi, llibertat.... Hi ha tants Priorats com ulls que el veuen i cors que el senten. Deu artistes (Óscar Sánchez, Jordi Vaqué, Maria Sedó, Miquel Bové, Joan Lluís Barceló, Joan Ramon Coll, Montse Ferré, Javi Jiménez, Octavi Lobo i Tània Ramírez) evoquen la seva visió i la dibuixen a través d'imatges amb la banda sonora seleccionada per Pere Barceló i el muntatge de Chartini Arie i Jordi Pérez.

Preu: 

3€

Més informació: