Entorn
,
2022
Diumenge 20 de novembre
Carrer Martí Folguera i Urbanització Sant Joan
Reus

Canicròs de Reus

3a edició del Canicròs de Reus, un esdeveniment que aporta tant valors esportius com valors envers als animals. Aquesta unió de la passió per córrer de cada atleta i de gaudir de la natura en companyia dels seus animals, fan d'aquest esport únic.

Aquesta nova edició proposa enguany una variant del circuït, que farà un total de 7,2 quilòmetres i tornarà a passar per rieres i camins, trepitjant els termes municipals de Reus, Castellvell i Almoster. Aquesta cursa formarà part del Circuit Popular de Canicròs – CCPC.

La passejada popular i solidària serà de 5 quilòmetres i està dirigida tant a les persones que la vulguin fer amb les seves mascotes, com a les persones que la vulguin fer soles, acompanyant i donant suport a aquest acte solidari.

Pel que fa al Canicròs infantil, està pensat per infants i joves de fins a 15 anys acompanyats d'un adult, que recorreran un circuit d'entre 300 i 1.000 metres. No es tracta d'una cursa competitiva, per a la qual cosa, hi haurà premis per a tothom en finalitzar la carrera.

Programa: 

Consulta'l aquí (enllaç)

Preu: 

Cursa de canicròs: 18€ (a partir dels 16 anys. Inclou samarreta+bossa de corredor+entrepà)
Passejada solidària: Gratuïta
Canicròs infantil: Gratuït (dels 3 als 15 anys)

Inscripcions: 

Cal fer inscripció prèvia aquí (enllaç)

Organitza: 

Ajuntament de Reus i Reus Esport i Lleure

Més informació: 

  • imatge de control 1per1