Entorn
,
2022
Dissabte 24 de desembre, 11h
Plaça Berenguer d'Entença
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Cursa de Sant Silvestre de l'Hospitalet de l'Infant

En el marc de les Festes de Nadal, 11a edició de la Cursa de Sant Silvestre de l'Hospitalet de l'Infant, una competició on hi podran participar totes les categories.

El recorregut serà de 4 km (dues voltes a un circuit de 2 km) i tindrà el seu punt de sortida i d'arribada a la Plaça Berenguer d'Entença, davant la façana de l'hospital gòtic. Hi haurà trofeus per als 5 primers classificats, així com també per al primer atleta local, tant de la categoria femenina com masculina. A més, tots els participants rebran un obsequi.

A més, enguany, com a novetat, s'atorgarà un premi a la millor disfressa que consisteix en un pack de 50 minuts de massatge + banyera hidromassatge, patrocinat per Centre de Fisioteràpia i Benestar Gemma Arias. La disfressa caldrà portar-la durant tot el recorregut.

Preu: 

1€ | La quantitat recaptada es destinarà íntegrament a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre

Inscripcions: 

Cal fer inscripció prèvia aquí (enllaç), fins al 23 de desembre a les 23:59h, o presencialment, el dia de la cursa, a les 10:30h.

Organitza: 

Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant