Arts
,
2022
Del 27 de maig al 23 de juliol
Centre d’Art Cal Massó
Reus

Exposició 'Orígens'

Exposició 'Orígens', art electrònic i digital de la Beep Collection. Una mostra que remet a la idea de naixement des de diferents perspectives a través d'algunes de les obres fundacionals d'aquesta pionera col·lecció i de peces fonamentals per al desenvolupament de l'art electrònic, que Beep Collection ha anat rescatant i restaurant, per a posar en valor el llegat de creadors precursors, que ja formen part de la història de l'art contemporani com Peter Weibel, Marcel·lí Antúnez i Antoni Abad.

'Orígens' constitueix també un marc temporal, que ens acosta a la nostra evolució com a espècie i al desenvolupament imparable de la vida en la seva més àmplia expressió.

> Artistes participants: Antoni Abad, Eugenio Ampudia, Marcel·lí Antúnez, Albert Barqué-Duran y Marc Marzenit, Josecarlos Flórez, Joan Fontcuberta & Pilar Rosado, Anaisa Franco, Paul Friedlander, Ricardo Iglesias y Gerald Kogler, Eduardo Kac, Rafael Lozano-Hemmer, Ken Matsubara, Marina Núñez, Robertina Šebjanič, Stefan Tiefengraber, Eric Vernhes, Peter Weibel.

Inauguració: 

 

Dijous 26 de maig, a les 19:30h
Després de la inauguració, les persones assistents es traslladaran a la Casa Navàs, on a les 22h es durà a terme un mapping a càrrec de l'artista Alba G. Corral, que animarà la façana amb els elements decoratius del meravellós interior modernista de l'edifici.

Comissariada per: 

Roberta Bosco i Stefano Caldana

Més informació: 

  • imatge de control 1per1