Llibres
,
2023
Dissabte 1 d'abril, 11:30h
Museu de la Vida Rural
L'Espluga de Francolí

Acte d'obertura de l'Any Vallverdú

Acte d'obertura de l'Any Josep Vallverdú, on es duran a terme diverses propostes com la presentació del llibre 'El vuitè nan', un acte que comptarà amb la presència de Josep Vallverdú, escriptor del llibre, i de Carme Vidal Huguet, comissària de l'Any Vallverdú.

Aquest 2023 se celebra l'Any Josep Vallverdú per commemorar i homenatjar l'escriptor en el marc del centenari del seu naixement. El prolífic escriptor va néixer a Lleida el 1923, però va residir durant vint-i-set anys a l'Espluga de Francolí, poble del qual n'és fill adoptiu des del 2008.

Per aquest motiu, ha sorgit la voluntat des de diverses institucions, entre elles el Museu de la Vida Rural i el Casal de l'Espluga, entre altres entitats, d'organitzar diverses activitats.

Sinopsi: 

Al bosc encantat hi apareix un nadó que els nans cuidaran amb cura i amor com si fos un dels seus…fins que creix una mica massa!

Al palau proper hi viu tancada en una torre una princesa fins que s'escapa amb l'ajuda d'aquests mateixos nans. S'arribaran a trobar mai la princesa i el nan que no era un nan i que ha marxat per convertir-se en cavaller? Quantes aventures haurà de viure fins tornar a casa i descobrir que l'amor és l'aventura més gran de totes?

Preu: 

Entrada lliure

Organitza: 

Museu de la Vida Rural

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…

Més informació: 

  • imatge de control 1per1