Arts
,
2023
Del 9 de febrer al 19 de març
Tinglado 2
Tarragona

Exposició 'Gairebé tots els fragments'

Exposició 'Gairebé tots els fragments', una mostra de l'artista finlandesa Elena Kervinen. Es tracta d'una proposta artística a cavall entre la pintura, l'escultura i la instal·lació, fusionant diferents llenguatges que converteixen l'obra amb un perfil contemporani i, alhora, intemporal.

Segons Kervinen la mostra és una collita dels darrers cinc anys durant els quals s'ha aplicat a indagar en el fragment, a fer-ne el seu principal suport, l'alçaprem del seu imaginari. Fragments de marbre o de granit, matèria fragmentada que ella recull, recompon i pinta a l'oli o dibuixa amb llapis i punta d'or, talment com si fos una arqueòloga de si mateixa. 

Llenques de marbre o granit esdernegades, les restes d'un món -tal vegada atemorit- que s'ha allunyat i amb el qual s'han trencat molts dels vincles que fecundament s'hi unien. El món de la natura, però també el de la cultura i la tradició, sense els quals vaguem a la deriva, orfes d'arrels i solatge. Trossos de marbre o de granit com una al·legoria de la pèrdua.

Inauguració: 

Dijous 9 de febrer, a les 19h

Preu: 

Entrada gratuïta

Més informació: 

  • imatge de control 1per1