Arts
,
2023
Del 16 de juny al 3 de setembre
Església Vella de Mont-roig
Mont-roig del Camp

Exposició 'Miró i Mont-roig. Àlbum de família'

Exposició 'Miró i Mont-roig. Àlbum de família', una exposició d'imatges inèdites de l'àlbum familiar de Joan Miró que recullen moments de les seves llargues estades a Mas Miró i Mont-roig. Es tracta de fotografies que s'exposen públicament per primera vegada i on es poden veure moments íntims de l'artista i la seva família durant els anys 50, 60 i 70, convertint-se, així, en un recull històric de la quotidianitat de l'època.

A la mostra, els i les visitants podran veure imatges que relaten moments viscuts al mas per part de diversos membres de la família, alguns dels quals van marcar profundament l'obra de Miró, com la convalescència de la seva filla Maria Dolors a causa d'un greu accident a les vies del tren de Mont-roig.

Les fotografies formen part de l'àlbum familiar, ara propietat del nét de l'artista, Joan Punyet. Les imatges es completen amb extractes del llibre 'Cerca de Miró' del seu nét David Fernández Miró, i de la correspondència que mantenien Miró amb la seva filla i els seus néts, que il·lustren algunes anècdotes de les seves estades a Mont-roig. 

Horari: 

De dimarts a dissabte: de 10 a 13h i de 17 a 19h
Diumenge: de 10 a 13h
Dilluns, tancat

Inauguració: 

Divendres 16 de juny, a les 19h

Organitza: 

Fundació Mas Miró i Ajuntament de Mont-roig