Menjar i beure
,
2023
Del 6 al 22 d'octubre
Restaurants participants
Mont-roig del Camp

VII Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor

7a edició de les Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor de Mont-roig del Camp i Miami Platja, que enguany compten amb la participació d'onze establiments que oferiran propostes culinàries que combinen l'arròs amb els productes agroalimentaris típics d'aquesta època.

El moniato, les castanyes, les carxofes, els ceps, els rovellons, l'ànec o el pop són alguns dels ingredients que acompanyaran les diferents propostes d'arrossos que es presenten, posant de relleu també la producció agroalimentària local.

> Establiments participants:
Balmar | Botánico | Can Salvador | Chez Lorenzo | Eclipse | Ginger Café | la Borda d'en Manel | La Riviera | La Tasca d'en Joan | Plats & Co | Restaurante Pasadera

Programa: 

> Consulta les propostes que ofereixen aquí (enllaç PDF)

Organitza: 

Ajuntament de Mont-roig del Camp

  • imatge de control 1per1