Menjar i beure
,
2024
Dissabte 13 d'abril
Plaça del Pati
Valls

6a Favatada Popular

6a edició de la Favatada Popular on les persones assistents podran gaudir d'una bona ració de faves elaborada per l'Associació de Restauradors de Valls. La jornada festiva també comptarà amb ambientació musical i zona de degustació. 

El producte kilòmetre 0 de la jornada és la fava, un cultiu que forma part de l'agricultura mediterrània des de fa segles i és un aliment molt ric: aporta proteïnes vegetals, calci, fibra i vitamines B1 i B2 i el seu consum ajuda a reduir el nivell de colesterol. A més d'aquestes propietats beneficioses per a la salut, el cultiu de la fava és molt útil per a la terra, ja que enriqueix el substrat aportant nitrogen a través de les seves arrels i facilita el cultiu d'altres hortalisses.

L'objectiu de la campanya de promoció del Mercat és posar en valor els productes kilòmetre 0 que s'hi poden trobar i recordar els beneficis de consumir productes de temporada, així com la importància de mantenir els mercats com aposta per a la sostenibilitat de l'activitat de la pagesia i el model de comerç de proximitat.

Horari: 

De 12 a 14:30h

Preu: 

 

5€ plat degustació | 2€ plat de ceràmica de l'edició (opcional)
Comprar tiquets a l'Oficina de Turisme (carrer de la Cort, 3)

Organitza: 

Ajuntament de Valls i Associació de Restauradors de Valls

Més informació: