Arts
,
2024
Dissabte 25 de maig
Diversos espais
Vimbodí i Poblet

Concurs de Pintura Ràpida Potau-Campdesuñer

8a edició del Concurs de Pintura Ràpida Potau-Campdesuñer, certamen que compta amb un total de cinc premis en metàl·lic: quatre de caràcter general i el premi especial 'Vila vidriera', en aquest cas per a la millor obra que, a criteri del jurat, reflecteixi el caràcter vidrier del municipi.

Aquest certamen artístic porta el nom dels pintors vimbodinencs Joan Potau i Martell i Adrià Campdesuñer i Vendrell, destacats exponents de les arts pictòriques de la primera meitat del segle XX al municipi. 

El Concurs de Pintura Ràpida Potau-Campdesuñer fomenta l'art i la cultura i, al mateix temps, mostra la bellesa de la vila de Vimbodí, del monestir de Poblet i dels paratges de la rodalia, indrets que han inspirat a nombrosos pintors, des de Ramon Casas, Santiago Rusiñol o Jaume Mercadé fins als mateixos Joan Potau i Adrià Campdesuñer.

Inscripcions: 

Inscripció gratuïta, que es farà efectiva el mateix dia del concurs. L'organització demana que, en la mesura que sigui possible, els artistes que hi vulguin participar s'hi preinscriguin a través del correu ajuntament@vimbodiipoblet.cat.

Organitza: 

Ajuntament de Vimbodí i Poblet

Col·labora: 

Diputació de Tarragona

Et pot interessar