Menjar i beure
,
2016
Del 22 al 24 de juliol
Pàrquing Mañé i Flaquer
Torredembarra

2n Festival Torredembarra Food Truck

Arriba la segona edició del Festival Food Truck de Torredembarra després de l'èxit assolit en la seva primera edició.

Menjar, activitats i música a l'aire lliure per a tota la família. Un esdeveniment on poder deixar anar, durant tres dies, els sentits, gaudir de bon menjar en qualsevol dels 18 food trucks que seran presents, amb una àmplia varietat de menjars del món, com ara tacos mexicans, Shushi japonès o el nostre mític pepito de vedella, al mateix temps que diferents formacions musicals amenitzaran l'espai tant a l'hora del vermut, VERMUT & ROLL i VERMUT & FLAMENC, a partir de les 22 h.

Com a novetat en aquesta edició es potencien les actuacions musicals amb el TORRETRUCK, festival musical inclòs en l'esdeveniment amb bandes com Vergüenza  Ajena, Motörhits (banda de versions dels mítics Motörhead) o la Kozmic band (banda de versions de Janis Joplin) entre altres, durant les tres nits del festival.

El Pàrquing Manyé i Flaquer de Torredembarra es convertirà durant tres dies en un espai  per a tota la família on, tant els nens com els adults, podran gaudir de jocs infantils, menjar i muúsica en un espai condicionat i que romandrà obert des del matí fins ben entrada la nit, amb servei de barra i totes les facilitats perquè el teu pas per el 2n Festival Torredembarra Food Truck es converteixi en una experiència inoblidable.

Dins del festival, i en col·laboració amb la UCEP i l'ajuntament de Torredembarra, s'inclou també la Nit Pirata de Torredembarra, una nit durant la qual les botigues de la població romandran obertes durant gran part de la nit per donar opció als visitants a poder gaudir dels comerços de la població sense pressa.

Amb tot això el 2n Festival Torredembarra Food Truck es converteix en l'esdeveniment de Food Trucks i música més gran de la demarcació de Tarragona, oferint al visitant opcions per poder gaudir durant tres dies en un lloc privilegiat durant aquestes jornades d'estiu.

Horaris
Divendres 22 de juliol

Jocs infantils durant tot el dia
19 h - Obertura
22 h - Torretruck Fest amb Diablillo Fonk, Trio Trueno i Motörhits (Tribut a Motörhead)

Dissabte 23 de juliol
Jocs infantils durant tot el dia
12 h - Vermut&Roll amb Quantum Sound
21 h - Nit Pirata. Torredembarra Shopping Night
22 h - Torretruck Fest amb La Klave, Morosito i Vergüenza Ajena

Diumenge 24 de juliol
Jocs infantils durant tot el dia
12 h - Vermut&Flamenc amb Los Flamencorros La Tailla
21 h - Torretruck Fest amb La Kozmic Band (Tribut a Janis Joplin) i Papel Secante (Tribut a Extremoduro)

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1