Espectacles
,
2015
Del 10 al 13 de desembre
Teatre Bravium
Reus

II Festival Reus Teatre Musical

La capital del Baix Camp acull la II edició del Reus Teatre Musical, festival de teatre musical de petit format, que es realitzarà al Bravium Teatre del 10 al 13 de desembre.
 
El festival arrencarà el dijous 10 de Desembre amb una projecció d'una pel·lícula musical que serà escollida pel públic a través d'un concurs a la xarxa social Instagram. A continuació es farà una festa de presentació del festival al Pub Pilée (C/ d'en Vilar,16), on es realitzarà una Jam Session dedicada als Musicals i Bandes Sonores.
 
El divendres 11 de Desembre a les 22h hi haurà el primer espectacle 'Something's Coming- Un tribut a Somheim' a càrrec de Joan Vázquez actor de musicals com Hair, Mamma Mia, Rent, etc. 
 
El dissabte dia 12 a les 18:30h és el torn de la recuperada Cia. Memory amb l'espectacle 'Una Ronda' d'Arthur Schnitzler amb cançons de Cole Porter.
 
I la cloenda del festival serà el diumenge dia 13 amb Psicalíptiques Produccions amb l'espectacle 'La Carmeta del Paral·lel', espectacle protagonitzat per l'actriu reusenca Alba Aluja Mollar.
 
Pel que fa a les entrades i abonaments , ja es poden reservar al Bravium Teatre:
- Per telèfon al 977-343701 (contestador automàtic).
- Per correu a info@braviumteatre.com fins al dia abans de l’espectacle anunciat, deixant el nom,
cognom i número de telèfon de contacte.
- A la taquilla del teatre, el mateix dia de l’espectacle, una hora abans que comenci.
 
PREU:
1 espectacle 10€
Abonament 3 espectacles 25€
Cinema dijous: 1€
Festa inaugural Pilée: entrada gratuïta
  • imatge de control 1per1