Skip to main content

Parc de Nadal Reus 2013

Municipi: 
Reus
Lloc: 
firaReus
Quan: 
Del 27 de desembre al 4 de gener
El Parc de Nadal de Reus tindrà enguany el civisme i la convivència com a fil conductor. Aquesta ha estat la proposta que l’organització ha traslladat a les entitats perquè desenvolupin les activitats en el marc d’un lleure actiu, participatiu i educatiu. El Mundial de Patinatge Reus 2014 també tindrà una presència destacada en aquesta edició del Parc de Nadal. El parc es nodreix de les propostes de les entitats i de diverses regidories i departaments municipals. Destaca la proposta conjunta de la regidoria de Convivència i Immigració i de Formació per la integració, que d’acord a l’eix del civisme i la convivència de l’edició d’enguany, disposarà d’un espai propi. La companyia Els Picarols oferirà actuacions per destacar els valors del civisme amb un llenguatge teatral desenfadat i divertit.
 

6.000m2 d’activitats

El parc omplirà la totalitat de la superfície disponible del palau de fires i congressos. Seran més de 6.000m d’activitat, tant en els espais interiors com exteriors. La zona de l’auditori exterior funcionarà de manera independent i sota l’organització i coordinació del Gremi d’atraccions de fira de Catalunya, que amb atraccions de gran format i tradicionals, complementarà l’oferta de lleure per a les famílies.
 
Una altra novetat d’aquesta edició és que, a proposta del Consell Municipal d’Infants, el parc disposarà d’un taller d’alimentació saludable, que desenvoluparà la Fundació Casa Ametller.
 
Tot i la renovació temàtica i de continguts, és mantenen espais tradicionals i emblemàtics com l’espai central —la plaça Major del Parc—, amb la coordinadora d’Esplais i escoltes de Reus i les seves entitats; els esports, amb una notable presència d’entitats i modalitats; la gran ludoteca per als més petits; i el teatret del Parc, amb una variada programació de conta contes i petites exhibicions i espectacles.
 

Reus 2014

El Mundial de Patinatge Reus 2014 disposarà d’una àmplia pista de patinatge artístic i de l’exposició fotogràfica de Rainero Corbelletti, que durant tot l’any ocuparà espais diversos espais municipals. L’espai del Mundial al Parc de Nadal servirà per presentar la Mascota del Mundial, escollida entre les creacions dels alumnes de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona. Els nens i nenes presents al parc podran proposar i votar el nom d’aquest element identificatiu de la competició que tindrà lloc durant la propera tardor a Reus.
 

Noves tecnologies

En el marc de les noves tecnologies destaca com a novetat l’aplicació per a mòbils Smart Quiz. Es tracta d’un joc per a telèfons intel·ligents que ajuda al visitant a conèixer les activitats i les entitats participants al Parc de Nadal en forma de gimcana.
 
L’aplicació fomenta el civisme i dóna a conèixer aspectes desconeguts de la ciutat de forma amena i atractiva per als joves. Les activitats del joc Smart Quiz estan pensades perquè es puguin començar a realitzar abans de l’arribada al parc i continuar-les un cop arribat. L’aplicació Smart Quiz té com objectiu el foment de les noves tecnologies, així com de la participació dels visitants i les seves famílies a les activitats que s’hi realitzen.
 

Preu de l’entrada

Entrada general: 5 euros
Bonus 5 entrades: 22 euros
Bonus 10 entrades: 40 euros
De 0 a 24 mesos i majors de 18 anys: entrada gratuïta
Descomptes: Carnet Jove, família nombrosa i grups
 

Dates i Horaris del Parc

DIVENDRES 27 de 15:00 h a 21:30 h 
DISSABTE 28 de 15:00 h a 21:30 h 
DIUMENGE 29 de 15:00 h a 21:30 h 
DILLUNS 30 de 15:00 h a 21:30 h 
DIMARTS 31 de 15:00 h a 20:00 h 
DIJOUS 2 de 15:00 h a 21:30 h 
DIVENDRES 3 de 15:00 h a 21:30 h 
DISSABTE 4 de 15:00 h a 21:30 h