El Ganxo d'Estiu inaugura nova temporada a Valls

Un entorn màgic on gaudir d'un bon sopar, un bon còctel i música en directe
Gerard Arias
,
29/05/2013
Menjar i beure
Per arribar a l'indret del que us parlarem a continuació prenem de punt de partida el municipi de Valls. Tots ben asseguts i amb el cinturó de seguretat? Bé, doncs arrenquem el cotxe i agafem la N-240 direcció a Montblanc. No cal córrer perquè hi arribarem en un moment, de fet, només uns tres quilòmetres després de sortir ja ens hem de desviar a l'altura de Masmolets.
 
Busquem rètols que anunciïn Cal Ganxo, una casa pairal del segle XVIII coneguda per les calçotades que s'hi celebren durant la temporada de la ceba més famosa de l'Alt Camp. I alguns direu: però si ara ja no és època de calçots. No us falta raó, però des de fa 4 anys Cal Ganxo es transforma, es converteix en el Ganxo d'Estiu, i obre les seves portes de juny a setembre amb una filosofia completament diferent de la que té normalment. Ara us ho expliquem bé...
 
Aquesta aventura va néixer de la mà de tres joves de la comarca que, obviant els senyals de crisi que s'anunciaven l'any 2009, van decidir engegar un projecte arriscat però a la vegada molt engrescador. L'objectiu? Havien de trobar una fórmula per aprofitar l'entorn de Cal Ganxo, un restaurant que de juny a setembre sempre havia tancat les seves portes. La solució? Un lloc on gaudir de les tardes d'estiu a la fresca, amb música en directe, sopars i còctels, obert de dimarts a diumenge a partir de les 19h de la tarda. Un espai gastronòmic i cultural completament renovat que ja s'ha fet un nom en els estius del Camp de Tarragona. Tot això gràcies a l'encant de l'entorn, envoltats de vinyes i camps, on poder desconnectar del dia a dia mentre et prens uns còctels estirat en un dels seus palets reciclats, matalassos i coixins. Què? Ja us hi veieu, eh?
 
A més a més, la gastronomia hi té un pes importantíssim amb una aposta clara per la producció comarcal i la recerca de nous sabors, sense deixar de banda els gustos de sempre. I és que al capdavant de la cuina del Ganxo d'Estiu, i per segona temporada consecutiva, hi ha ni més ni menys que l'Andreu Guasch i el seu equip. Un cuiner provinent dels fogons de La Fábrica a Donosti, restaurant del reconegudíssim xef Martín Berasategui.
 

5è aniversari del Ganxo d'Estiu

Per aquesta nova temporada, l'entorn del Ganxo d'Estiu vol seguir apostant per la cultura i la gastronomia, i ho farà en forma d'exposicions, tasts de vins, i fins i tot concursos de fotografia. Però sobretot seguirà potenciant la música de grups novells del país, un pilar que ja forma part de la seva identitat. Amb la voluntat de servir d'escenari a formacions musicals que no troben espai per promocionar-se, a l'entorn del Ganxo d'Estiu ja hi han ressonat les cançons de Joan Colomo, Espaldamaceta, Jordi Gasión o Joan Masdéu, i els que queden per tocar-hi durant els calorosos diumenges d'estiu.
 
Ja fa estona que voleu saber quan podreu anar-hi oi? Doncs la temporada s'inaugura aquest dissabte 1 de juny, però les ganes de festa també són compartides per la gent del Ganxo d'Estiu, i sense anar més lluny, aquest divendres a les 23:30h volen celebrar el seu 5è aniversari amb els concerts de Lecirke, El Son de la Chama i AJ DJ's. Estils de música ben diversos per inaugurar i donar la benvinguda al cinquè estiu del Ganxo.
 
 
5è Ganxo d'Estiu. Lecirke + El Son de la Chama + AJ DJ's
Divendres 31 de maig a les 23:30h
Entrada gratuïta
Trobareu més informació a la seva pàgina web.

A

També et pot interessar