Arts
,
2021

Dia Internacional de les Dones al Museu del Joguet de Catalunya

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, les músiques que acompanyen la visita al Museu del Joguet de Catalunya dels compositors Erik Satie i Pascal Comelade seran substituïdes per tres composicions que l'amiga Yuki Isami ha creat en exclusiva per al Museu 'Un souvenir', 'Chashitsu' i 'Ryôan-ji'.

Originària de Japó, Yuki Isami va descobrir el món de la música quan tenia 4 anys a través del piano. Als 10 anys, va començar els seus estudis de flauta travessera. Després de ser guardonada amb el Primer Premi del Tôhô Gakuen College of Music a Tòquio, Yuki Isami va integrar el Conservatori de Música de Mont-real (Quebec) l’any següent, on va obtenir el Primer Premi amb “grande distinction à l’unanimité”.

Yuki Isami toca també instruments tradicionals japonesos com el shinobue (flauta de bambú), el shamisen (banjo de tres cordes) i el koto (cítara japonesa). Especialista en música de cambra i solista valorada, Yuki Isami ha participat en nombrosos festivals i ha realitzat concerts a Japó, Canadà, Argentina, Estats Units i diversos països d’Europa. Pel que fa a la música orquestral, Isami també toca amb diverses orquestres del Quebec.

Amiga del Museu del Joguet de Catalunya a Figueres des de fa diversos anys, Yuki Isami ja havia col·laborat amb la institució amb un magnífic concert a la Sala Brossa-Frègoli amb motiu dels 30 anys del MJC/F.

Horari: 

De dimarts a dissabte d’11 a 14 h i de 15 a 18 h
Diumenges i dilluns: tancat

Preu: 

gratuït

Organitza: 

Museu del Joguet de Catalunya

Més informació: 

  • imatge de control 1per1