40 anys fent els millors brunyols de Vilajuïga

Rosor Parés, coneguda pels seus brunyols, uns dolços de la gastronomia empordanesa ben present a moltes llars durant la Setmana Santa

Rus o Bisbalenc?

Una breu elucubració al voltant de la pastisseria baixempordenesa i la seva sempiterna polèmica

La Sopa de Verges i els 3.000 comensals

Aquest tradicional àpat col·lectiu, servit a la manera de ranxo, conserva algun parentiu dels 'àpats dels pobres' que repartien els senyors feudals

Berenadors on fer calçotades a l’Empordà (i voltants)

Us descobrim els millors racons per gaudir de la temporada de calçots

Menjar-se un bocí de mar

Garoines, garotes, uriços o eriçons de mar: comença la temporada d'aquest menjar tan típic de l'Empordà
'Optimista Pesimista', la primera cervesa de La Lenta

Totes les cerveses artesanes que hi haurà al DesemberFest de la Bisbal

Aquest proper dissabte 2 de desembre la plaça del Castell de la Bisbal d’Empordà s’inundarà de cervesa artesana i música en directe

Agenda