La Sopa de Verges i els 3.000 comensals

Aquest tradicional àpat col·lectiu, servit a la manera de ranxo, conserva algun parentiu dels 'àpats dels pobres' que repartien els senyors feudals

Berenadors on fer calçotades a l’Empordà (i voltants)

Us descobrim els millors racons per gaudir de la temporada de calçots

Menjar-se un bocí de mar

Garoines, garotes, uriços o eriçons de mar: comença la temporada d'aquest menjar tan típic de l'Empordà
'Optimista Pesimista', la primera cervesa de La Lenta

Totes les cerveses artesanes que hi haurà al DesemberFest de la Bisbal

Aquest proper dissabte 2 de desembre la plaça del Castell de la Bisbal d’Empordà s’inundarà de cervesa artesana i música en directe

La meca dels boletaires és a Sant Sadurní de l’Heura

El proper diumenge 19 de novembre el municipi baix empordanès acull la 15a Fira-Exposició del Bolet i hi ha molts motius per no faltar-hi

5 bolets típicament empordanesos

El pinetell, l'ou de reig, la cogumella, el sureny i la llenega: com cuinar i on trobar 5 perles boletaires empordaneses

Agenda