Jump to navigation
Del 15 de març a l'1 de maig
Dissabte 18 maig, 11h
Del 17 al 19 de maig
Dies 18 i 19 de maig
Dissabte 25 de maig
Caps de setmana d'abril i maig
Del 27 d'abril al 2 de juny
Del 18 d'abril al 2 de juny
Nova edició de la Garoinada, una de les primeres campanyes gastronòmiques de les comarques gironines i una de les més conegudes.
Va néixer l’any 1992 i pren com a producte principal les garoines, també conegudes com a eriçons de mar o garotes. Se celebra en ple hivern durant les minves de gener quan el mar està tranquil i la garoina està en el seu millor moment.
Enguany el menú Garoinada, que cada edició canvia, consisteix en un entrant de garoines, un plat principal de 'Catxoflino' o bé un plat alternatiu, i unes postres de cítrics. Tot acompanyat d’aigua, vi del Celler Espelt de l’Empordà i cafès.
> Consulta els establiments participants i els menus que ofereixen aquí (enllaç PDF)
Web Visit Palafrugell