Espectacles
,
2022
Diumenge 15 de maig, 18h
La Cate
Figueres

Espectacle de dansa 'Terra'

Espectacle de dansa 'Terra', de la companyia Silver Drops, una peça de dansa interpretada per tres ballarines que té com a objectiu principal donar una mirada profunda i sincera sobre la terra i reflexionar sobre com aquest element ens permet viure, tant a nivell real com a nivell simbòlic.

'Terra' és un treball de dansa contemporània, un anàlisi exhaustiu i curós del moviment que interactua amb diversos elements i que converteixen la peça en un experiment visual molt estimulant.

Sinopsi: 

Treballant a partir de la base, de les arrels, la tradicció i la vida, recreen escenaris i situacions que estimulen la imaginació de les nenes i els nens així com també dels adults que els acompanyen.

Un joc a partir de diferents estats i formes de la terra escenificades a partir de materials que s’acaben convertint en indissociables amb la dansa. A partir de la terra també exploren diferents emocions i estats: la seguretat, la curiositat, la relació amb la família, la relació amb l’entorn, la solitud i la felicitat i l’alegria de viure.

Preu: 

 

5€ general | 4€ Socis La Cate
Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Interpretació: Georgina Avilés, Aina Gargallo i Blanca Tolsà
Direcció, idea original i coreografia: Anna Macau
Producció: Silver Drops Dansa

Més informació: