Espectacles
,
2022
Dissabte 14 de maig, 19h
Teatre Municipal El Jardí
Figueres

Teatre 'Mare de sucre'

Teatre 'Mare de sucre' que reflexiona sobre el tracte que donem com a societat a les persones amb diversitat funcional. Un espectacle amb repartiment inclusiu, produït per Escenaris especials i el TNC.

Sinopsi: 

La Cloe té vint-i-set anys, discapacitat intel·lectual i un desig dins les entranyes des de petita. La incomprensió de la seva família, la fundació on viu i la seva comunitat la durà a una lluita pels seus drets sense precedents, a una rebel·lió maldestra contra una situació injusta que li ha pres el poder de decisió del seu propi cos.

S’enfrontarà a la llei dels homes per aconseguir el seu anhel, íntim i natural: quedar-se embarassada i tenir un fill. Però el viatge la farà dubtar d’ella mateixa. Seria ella una bona mare? Quina és la capacitat que ens converteix en bones mares i bons pares? Totes les persones amb discapacitat estan incapacitades per afrontar la maternitat?

Preu: 

15€ general | Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Direcció: Clàudia Cedó
Intèrprets: Andrea Álvarez, Marc Buxaderas, Mercè Méndez, Judith Pardàs, Maria Rodríguez, Teresa Urroz i Anna Barrachina 

Més informació: