Espectacles
,
2022
Dissabte 17 de desembre, 20:30h
Espai Ter
Torroella de Montgrí

Teatre 'Sempreviva. Una ficció administrativa'

Teatre 'Sempreviva. Una ficció administrativa', el primer espectacle de la companyia teatral Grop, de Torroella de Montgrí. Una sàtira letal sobre la burocràcia, que a la vegada qüestiona la vida que vivim, els nostres desitjos més íntims i el pes de l'herència familiar.

Sinopsi: 

La Sempreviva és una jove aspirant a actriu que rep l’oportunitat de la seva vida: debutar en un gran teatre. Només un error administratiu la separa de fer-ho realitat. Enfront, s'hi troba l’Angustias, una funcionària cínica i malcarada, obsessionada, entre d'altres, per una peculiar natura morta penjada a la seva oficina. Tot i que l'Angustias no té ganes d'atendre-la, ben aviat ambdues descobriran que aquest error administratiu pot tenir unes conseqüències funestes i radicals per les seves vides. 

En clau surrealista i esbojarrada, Sempreviva. Una ficció administrativa és una obra escrita pel torroellenc Daniel Casanovas, i dirigida per l'alacantina Glòria Sirvent, que posa al límit les veritats administratives i culturals, que sovint considerem naturals i inqüestionables.

Preu: 

 

18€ graderia 1, graderia 2 i peu pla i balcó | 12€ amfiteatre
Compra les teves entrades aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Direcció: Glòria Sirvent
Autoria i ajudantia de direcció: Daniel Casanovas
Repartiment: Susanna Bosch i Antonella Posso
Escenografia: Ricard Martí
Il·luminació i disseny de llums: Facundo Bein
Assessorament dramatúrgic: Helena Tornero

Més informació: 

Web Espai Ter