Família
,
2024
Divendres 5 de gener, 18:30h
Recorregut urbà
L'Escala

Cavalcada de Reis a l'Escala

També et pot interessar

En el marc de les Festes de Nadal a l'Escala, tornen els Reis Mags d'Orient amb la seva tradicional i esperada Cavalcada, que omplirà carrers i places de màgia i il·lusió.

Recorregut:

En funció de com evolucioni l'entrada de la tramuntana, Melcior, Gaspar i Baltasar i tot el seu seguici han previst dures opcions possibles per a la seva arribada a l'Escala, a les 18.30h (durant la jornada d'aquest divendres es comunicarà la definitiva):

Opció A. Si el temps ho permet, es faria la tradicional arribada per mar, per desembarcar i realitzar el toca-mans a la mateixa Platja i continuar amb una rua fins arribar a l'Aparcament de Ca Les Monges on tindrà lloc l'espectacle màgic.
El recorregut en aquest cas seria: La Platja, c/Enric Serra, Plaça de l'Església, pujada pel c/Santa Màxima (espai lliure de soroll) i baixada per l'Ave Maria.
Opció B. Si no es pogués arribar per mar, l'arribada seria per terra. Es faria el toca-mans al llarg de l'Ave Maria, per continuar amb una rua fins arribar a l'Aparcament de Ca Les Monges on tindrà lloc l'espectacle màgic.
El recorregut seria: arribada per Plaça de les Escoles, Avda. Ave Maria, c/del Port (espai lliure de soroll des del semàfor fins a l'encreuament amb el carrer de l'església), c/del Mar, c/Santa Màxima, c/Maranges i carrer de la Torre.

Organitza: 

Associació Skalamàgica

Col·labora: 

Ajuntament de L'Escala

Més informació: