Música
,
2016
Dissabte 20 d'agost, 20h
Monestir de Sant Pere de Rodes
El Port de la Selva

Concert 'Virtuoso'

Arriba la 16a edició del Festival de Música de Sant Pere de Rodes, un festival clàssic que aposta per la qualitat musical dels concerts de música per a piano i música de cambra, formacions idònies per a la immillorable acústica de l'església.

Virtuoso
Cihat Askin, violí
Gökhan Aybulus, piano
 
Nascut a Istanbul i graduat sota el mestratge d'Ayhan Turan, Cihat Askin va donar el seu primer recital a l'edat de 12 anys i era capaç de tocar els Capricis de Paganini abans dels 15. Va completar el Master i el Doctorat a Londres, al Royal College of Music. Ha estudiat amb Ruggiero Ricci i Dorothy Delay.Ha compartit escenari amb Cobos, Dimitrev, Shlomo Mintz i ha actuat als més prestigiosos festivals d'Europa, Àsia, Àfrica i Amèrica.
 
El pianista turc Gökhan Aybulus va estudiar amb el Prof. Naum Shtarkman al Conservatori Txaikovski de Moscou i es va graduar com l'últim alumne d'aquest distingit mestre al 2009. Durant els seus estudis a Moscou, quan encara era estudiant, va actuar a les sales més prestigioses de Moscou, Sant Petersburg, Perm i Samara. Aybulus, ha actuat en concerts de música de cambra amb Naum Shtarkman, Natalia Gutman, Nikolai Luganski i Dora Schwarzberg.
 
Més informació a: