Llibres
,
2016
Dissabte 2 d'abril, 12:30h
Teatre de Rupià
Rupià

Presentació 'Rupià'

Presentació del nou volum de la col·lecció “Quaderns de la Revista de Girona” dedicat al poble del Baix Empordà 'Rupià', de Jesús Culebras Devesa, mestre i llicenciat en pedagogia per la UdG. La presentació anirà a càrrec de Joan Badia Homs, historiador baixempordanès.

Aquesta col·lecció està editada per la Diputació de Girona ens porta uns quaderns ideals per conèixer la història, el patrimoni i el medi natural de la província de Girona. Amb un esperit divulgador i un alt rigor en la investigació però al mateix temps amb un vocabulari apte per a tots els públics i un disseny proper.
 
El poble de Rupià es troba situat al peu dels darrers contraforts nord-orientals del massís de les Gavarres. Limita al nord amb Foixà, a l'est amb Parlavà, al nord i al sud-oest amb Corçà, i a l'oest amb la Pera. Per les seves construccions (castell, muralles, carrers, cases senyorials, església...) la Generalitat de Catalunya va declarar-lo conjunt historicoartístic. El llibre consta de trenta-nou capítols a través dels quals l'autor ha anat desglossant la història i les característiques més destacades d'aquest municipi.
 
Més informació a:
  • imatge de control 1per1