Jump to navigation
Durant els dos dies que durarà la fira, s’han programat un grapat d’activitats adreçades tant als micòlegs experts, com als cercadors de bolets, als que només els agrada assaborir-los i també a la mainada. Precisament, una de les activitats pensades pels més petits és el taller ‘fem els nostres bolets amb pasta de sal i material reciclat’, una proposta per apropar als nens i nenes al coneixement i consum del bolet. Un tobogant gegant, el contacontes “Històries per omplir la panxa” o passejades en cavall a càrrec de l’empresa Tatanca són algunes de les propostes organitzades per als menuts.
A banda de poder tastar la cuina del bolet, viure el dinar boletaire o aprendre a distingir entre bolets comestibles i tòxics a l’exposició de bolets, tres activitats centrals de la fira, també podrem gaudir d’altres propostes com un showcooking titulat “Cuinar amb bolets tot l’any”, passejades a peu per diversos indrets de l’entorn d’Albanyà, circ de càrrer a càrrec de Los Galindos. Dos jornades intenses per conèixer i assaborir el producte estrella de la tardor.
VI Fira del Bolet d'Albanyà 20 i 21 d'octubrewww.albanya.cat