Música
,
2017
De l'1 al 8 d'abril
Diferents espais
Cassà de la Selva

12a Setmana de la música a Cassà de la Selva

De l'1 al 8 d'abril tindrà lloc la 12a Setmana de la Música de Cassà de la Selva amb concerts, tallers, audicions, espectacles i molts més actes al voltant de la música.

PROGRAMACIÓ:
Dissabte 1 d'abril
D’11 a 12h, Auditori Sala Galà: Taller de música per a infants de 0 a 3 anys. Durant aquesta experiència musical, farem jocs de falda, cantarem cançons populars, melodies sense text i cançons ritmades. Durem a terme petites instrumentacions a partir de músiques enregistrades i tocades en directe. Ballarem i ens mourem lliurement per l’espai. Tot això, acompanyat per la veu, instruments tocats en directe i elements visuals que nodreixen aquesta experiència. A càrrec d’Oriol Aguilar (veu, flauta travessera, flauta baixa, guitarra, ukelele…) i Elena Pereta (veu, melòdica). Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia al Centre Cultural Sala Galà. Places limitades.
 
18h, La Sala (del Centre Recreatiu): Espectacle musical 'Kaixes'. Caixes, petites, grans. Caixes que es mouen, que ballen. Caixes de cartró. Caixes que juguen, que  imaginen barques, cotxes, cavalls... Música! Edat recomanada: de 0 a 6 anys. Preu: 5 €. Venda d’entrades al Centre Cultural Sala Galà.
 
Diumenge 2 d’abril
18h, La Sala (del Centre Recreatiu): Desi Hot Quintet. La intenció de crear una divertida trobada entre pop, soul, funk i jazz és el principal objectiu per al Hot Quintet. Aquesta funció resulta molt natural tan sols en ajuntar la veu soul i funk de la Desy, la vocalista del grup, i el gran background d’estil clàssic i jazz dels músics. Preu: 6 €. Venda d’entrades al Centre Cultural Sala Galà.
 
Dilluns 3 d’abril
Horari escolar, Sala Centre Recreatiu: 'La vaca que canta'. Espectacle musical infantil adreçat als alumnes dels centres educatius de Cassà.

17:45h, Auditori Sala Galà: 'La vaca que canta'. A càrrec de la Cia. Pocacosa Teatre. La Sofia és una vaca que viu al camp i que, a diferència de totes les altres vaques, canta òpera. Escoltant la ràdio sent una notícia que li fa venir papallones a la panxa: es convoca el Primer Concurs d’Orquestres de la Ciutat. Només li cal trobar una orquestra per poder participar-hi, però al camp on viu no n’hi ha cap, haurà de baixar a la ciutat a provar sort com a cantant. És dura la vida del cantant, però quan està a punt de tirar la tovallola… Recomanat: Per a nens i nenes a partir de 3 anys. Activitat gratuïta
 
18h, Aula 3. Centre Cultural Sala Galà:Taller de respiració i relaxació per a músics a càrrec de Marta Bell-lloch. Cal portar màrfega o similar i roba còmoda. Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia al Centre Cultural Sala Galà. Places limitades.
 
19h, Auditori Sala Galà: Concert dels alumnes d'instrument de l'Escola de Música Pere Mercader

Dimarts 4 d’abril
18h, Auditori Sala Galà: Concert de la Cobla del Conservatori de Girona. La Cobla del Conservatori de Girona és una formació d'estudiants dels instruments propis de la cobla que dota de mecanismes per tocar-hi en conjunt de manera professional, dona a conèixer els nostres compositors i, en definitiva, l'abast aprofundiment de la nostra cultura tradicional - riquíssima i esplèndida -, que no s'encalla en el passat sinó que viu el present i encara el futur amb tota l'empenta que els joves estudiants li poden donar.
 
19h, Auditori Sala Galà: Concert dels alumnes d'instrument de l'Escola de Música Pere Mercader
  
Dimecres 5 d’abril
17:30h, Auditori Sala Galà: Audició i cançons amb els alumnes de sensibilització musical de P5 i iniciació musical de l'Escola de Música Pere Mercader. 
 
18h, Auditori Sala Galà: Taller de Beat-Box a càrrec de Moug Marc Ortín. Recomanat: per a joves d’entre 12 i 18 anys. La veu i la percussió, des de sempre, s'han considerat els primers instruments de la humanitat i el Beatbox les uneix. Aquí descobrirem els diferents orígens del 5è element del Hip Hop i aprendrem tècniques per aplicar-lo i potenciar-lo nosaltres mateixos. Comptarem amb el beatboxer MOUG (Marc Ortín), finalista al campionat d'Espanya l'any 2010, artista convidat a l'APM, col·laborador en diverses emissions del Versió RAC1 i tallerista/showman en centenars de locals de tot Catalunya i fora del país. Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia al Centre Cultural Sala Galà. Places limitades.
 
19h, Auditori Sala Galà: Concert dels alumnes d'instrument de l'Escola de Música Pere Mercader
 
Dijous 6 d’abril
17:30h, Auditori Sala Galà: Audició i cançons amb els alumnes d'iniciació musical de l'Escola de Música Pere Mercader

17:45h, Auditori Sala Galà: Hora del conte 'La caixeta de música'. Recomanat: per a nens i nenes de 4 a 9 anys. A càrrec de Carmina Rabassedas. A la Caixeta de música hi podem trobar tota mena de músiques que han escrit compositors de totes les èpoques, explicades com un conte o dins d'un conte. *Organitza: Biblioteca Municipal
 
19h, Auditori Sala Galà: Concert dels alumnes d'instrument de l'Escola de Música Pere Mercader.
 
Divendres 7 d’abril
17:30h, Auditori Sala Galà: Cançons amb els alumnes de sensibilització de P4 de l'Escola de Música Pere Mercader

18h, Auditori Sala Galà: Audició taller: Escoltem l'orquestra. Concert comentat per explicar la composició de l'orquestra, la funció de cada instrument, etc. A càrrec de la secció d'inicis de la Jove Orquestra de Cassà.

19h, Auditori Sala Galà: Concert dels alumnes d'instrument de l'Escola de Música Pere Mercader
 
21:30h, L’Espai del Casal (Casal de Jubilats de Cassà): Les Nits de la Coma 'Show de canciones improvisadas'. El cuarteto de los trastos. Un concert de cançons improvisades amb molt d’humor, amb dos cantants- showmans – clowns i un guitarrow, on el públic proposa els títols i la resta és deixar volar la imaginació. Perquè la música està sobrevalorada... Preu: 3€
 
Dissabte 8 d’abril
DART 2017 Cassà de la Selva. Anem al music(art) per celebrar el Dia Internacional de l'Art. Música, art, tallers i creacions a la plaça de la Coma. Una matinal de creació artística per a tota la família.
D’11 a 13h, tallers artístics per a tota la família i pintura al carrer.

A les 12h, inauguració de l'exposició 'El fil conductor' organitzada per l'Escola d'Art de Vic.
Horari: de 10 a 13 h
Lloc:Plaça de la Coma
Organitza: Escola d’Art Josep Lloveras
 
12h, Plaça de la Coma: Actuació de la Big Band de Vidreres. La Big Band de Vidreres és una formació amb dos anys de recorregut, formada per músics de Vidreres i rodalies. Els estils que interpretarem van des del jazz més clàssic al funky més modern, passant pel blues, el swing i el latin. La Big Band destaca per la seva joventut i actitud de tots els seus membres, tots ells amants de la bona música.

Més informació

  • imatge de control 1per1