Espectacles
,
2016
Divendres 18 de març, 21h
Centre Cívic de Porqueres
Porqueres

Rere el Teló 'DNI'

El Centre Cívic de Porqueres engega aquest 2016 amb una nova proposta cultural, 'Rere el Teló'. Artistes i públic comparteixen el mateix espai escènic rere el teló, sense distàncies, de tu a tu... produccions de petit format que busquen la proximitat amb l’espectador per fer-los gaudir d’una experiència única. La programació la formen espectacles escollits amb cura perquè siguin representats en un espai molt peculiar, rere el teló de l’escenari del Centre Cívic. A diferència de la resta d’espais culturals, és quan es tanca el teló que passen coses... entres a una nova dimensió on públic i artistes comparteixen el mateix espai, sense distàncies, de tu a tu. Aquesta experiència ha funcionat en concerts que hem programat durant aquest passat any però que hem volgut ampliar a altres disciplines i així fer una programació d’arts escèniques adaptades aquest espai que hem donat vida. 

Divendres 18 de març, 21h i 22h
DNI
La Laura i en Josep han anat a renovar-se el DNI, els hi està a punt de caducar. Però quan ella s’avança per anar fent cua, la surrealista experiència que viurà allà dins ho sacsejarà tot, propulsant la parella cap a una vertiginosa discussió plena d’humor sobre la seva relació. Una comèdia que ens parla de la identitat, l’amor i la necessitat de renovar-se de tant en tant. Text guanyador del V Torneig de dramatúrgia de Temporada Alta.

Preu: taquilla inversa, és a dir, al final de la funció paga allò que et vingui de gust.
L’aforament de l’espai és molt reduït, (màxim unes 40 persones) i dependrà en funció de l’espectacle, és per això que aquells que vulguin poden reservar la seva entrada a info@centrecivicporqueres.cat per no quedar-se sense lloc. 

 

Més informació

  • imatge de control 1per1