Foto: 

Paula Meijide

Restaurant Taj: com enganxar-se a la cuina índia

La seva carta de més de 8 pàgines recupera la millor gastronomia índia
Surtdecasa Girona
,
30/10/2015
Menjar i beure

Provar noves cuines a Girona pot ser difícil. Existeix una gran varietat de restaurants tradicionals i autòctons, però la veritat és que, a diferència de la capital catalana, no hi ha gaires locals especialitzats en la gastronomia d’altres països, i encara menys de l'Índia.Per omplir aquest buit, us proposem l’extensa carta i els sempre gustosos plats d'El Restaurant Taj, l’ambaixador indiscutible d’aquest país a la nostra ciutat.


De bones a primeres, el local no serà el que us enamorarà, ja que es tracta d’una sala petita amb poca separació entre taules i la decoració no t’acaba de transportar enlloc. El més interessant, doncs, és anar a les taules de l’exterior, que estan situades estratègicament a la vorera del cèntric i entranyable carrer Cort Reial, just davant del mexicà Maguey i en ple barri Vell. La seva ubicació és, per tant, més que un punt a favor.

El plat fort és, com hauria de ser a tot arreu, el seu menjar: autèntic, cuidat, heterogeni i, sobretot, addictiu. Podeu optar pel menú de 13€, aproximadament, o escollir d’entre la seva extensa i variada carta - de més de 8 pàgines - amb opcions vegetarianes d’alt nivell i plats tradicionals de diverses zones del país. Segurament, el més encertat és preguntar als seus cambrers, també de procedència índia, per tal que ens recomanin alguna especialitat. Les nostres eleccions són el Paneer Makhani, un plat típic del nord del país fet a base de daus de paneer (formatge) amb una salsa fresca de formatge, coco i espècies, el Sag Paneer, una crema del mateix formatge amb espinacs i altres ingredients, el xai amb salsa o el picant pollastre al curry. Tot això, sempre acompanyat del Tandori nan, que és pa indi, i el Mushroom Pilau, un arròs amb bolets.

  • imatge de control 1per1


Escolliu el que escolliu, sabem que acabareu tornant. El que començarà com un àpat per tastar plats exòtics i canviar d’aires es convertirà en una tradició. I és que El Taj enganxa. No sabem si és el menjar, la zona o el seu servei, o potser una mescla de tot, però el cas és que és un restaurant amb ànima. Cada vegada que el vostre estómac ronqui, pensareu en el seu inoblidable Paneer Makhani.

 

Més informació: 

Horari: 19:00h a 23:30h / 12:00h a 16:30h

Direcció: Cort Reial, 6

Telèfon: 972416195

Mail: tajindianrestaurante@hotmail.com

 

A

També et pot interessar