Blogs

Muntanyes de llibres

Lectures del dia a dia. Històries per gaudir, moments per somiar

Enamorat dels llibres, apassionat de les paraules. Dins l'immens univers literari hi habiten milions d'històries, només cal que trobis la teva i començar-ne a gaudir. En aquest racó, et faig algunes propostes que potser t'ajudaran a escollir, i, si més no, recorda, passi el que passi, mai deixis de llegir.

04/09/2017
Quan vaig assabentar-me a principis d’estiu que Malpaso publicava aquest llibre a Espanya, les meves expectatives per llegir-lo van créixer considerablement.
26/06/2017
Hi ha lectures que haurien d'esdevenir imprescindibles per qualsevol lector. Sens dubte, 'La conjura de los necios' en forma part important dins d'aquesta categoria.
21/04/2017
Amb Sant Jordi a tocar, si vols allunyar-te de les clàssiques propostes que hauràs llegit i escoltat arreu, et deixo algunes recomanacions que segurament no veuràs entre els més venuts o, si més no, que manquen de la campanya de
23/03/2017
Qualificada per molts com la millor, o si més no, una de les millors novel·les del 2016, amb l'ajuda d'una gran campanya de màrqueting, 'Tan poca vida' s’ha ben guanyat tots aquests elogis a base d’una commovedora, agònica i dur