Un nou concepte de mercat arriba a Girona

LA MUSS market celebra la seva primera edició a Girona amb 60 marques de tendències, 10 foodtrucks i 10 espectacles gratuïts
Sergi Custey
,
11/05/2017
Fires i festes
LA MUSS market celebra la seva primera edició a Girona amb 60 marques de tendències, 10 foodtrucks i 10 espectacles gratuïts, coincidint amb el primer cap de setmana de Temps de Flors. 

LA MUSS market, espai de lleure i oci que comptarà amb espais de gastronomia, art, tendències i música en viu, que neix a Girona en la seva primera edició durant el primer cap de setmana de Temps de Flors, els dies 12, 13 i 14 de maig, i que se celebrarà a les terrasses de l’Hotel AC Palau de Bellavista de Girona.

El mercat presenta un nou concepte comercial d’aparador, divertit i de qualitat, que, sota el concepte slow motions market, es defineix com un espai d’oci per a tots els públics que aporta confort, tranquil·litat i desconnexió.

Més de 70 marques locals, catalanes i nacionals seran presents a LA MUSS: 10 foodtrucks i 60 marques de tendències, moda i decoració. També comptarà amb 6 actuacions musicals i 4 espectacles. El divendres 12 comptarà amb l’actuació de Dj Kurba, del grup Jumpack, expert en sonoritzar grans esdeveniments amb música comercial fins a l’electrònica més contundent; i Howlin’ Dogs, banda gironina que aporta una visió contemporània de cançons folk americanes de principis del segle passat. Les actuacions de divendres repetiran de nou el dissabte 13, dia que també s’hi sumaran les actuacions del grup Lessus, trio de  funk, soul i disco; Squire, el dj i productor Jaime Alguersuari, i, finalment, Marga M’bande, cantant de jazz que fusiona amb altres estils com l’R&B o el funk. Durant el matí, es farà un taller de caramels per nens a partir de 8 anys, a càrrec de La Candívora, experts en l’elaboració de caramels dolços artesans. El diumenge 14 comptarà amb diversos espectacles de ball d’Andrew Merlan, companyia de ball de Barcelona, durant el migdia. A la tarda actuarà el grup gironí Minerva, de soul-pop, repetirà Dj Kurba i actuarà el quartet femení de jazz, Clara Luna Quartet.

Per tal de facilitar l’accés, s’ha habilitat un mini bus durant els tres dies de l’esdeveniment, amb una parada a Plaça Catalunya, que serà gratuït per a tots els assistents i estarà actiu durant l’horari del mercat.

 

 

Més informació: 

http://lamuss.com/

A