Foto: 

Cedida
L'Esbart acutant a la Festa Major de Rubí

Anem de Festa Major!

Durant els mesos d'estiu els pobles i ciutats del Vallès Occidental es vesteixen de festa
Surtdecasa Vallès Occidental
,
08/07/2015
Fires i festes
S’apropen les Festes Majors a gairebé tots els municipis del Vallès Occidental. Si vols fer plans per aquest estiu i fer una ruta de festes pels pobles, aquesta és la successió de festes majors durant els propers mesos! Una guia que anirem completant dia a dia perquè sigui el més exhaustiva possible

 

MAIGJUNYJULIOLAGOSTSETEMBREOCTUBRENOVEMBREDESEMBRE

 

MAIG 

Cerdanyola del Vallés: 7 i 8 de maig
Les festes de Cerdanyola arriben amb la primavera. El primer cap de setmana de maig se celebra la Festa del Roser, vinculada a aquesta estació i a la rosa, la seva flor per excel·lència.

Montcada i Reixac: del 29 de maig a l'1 de juny
Encara no ha arribat l'estiu que a Montcada ja arriba la Festa Major. Concerts, activitats per tota la família i espectacles per començar a acomiadar la primavera.
(Programa)

JUNY  

Badia del Vallès: del 12 al 14 de juny
A Badia la Festa Major arriba molt d'hora. Ja a la primera meitat de juny, quan la calor encara no apreta, hi podeu trobar un programa farcit d'activitats: concerts de tots els estils i per tots els públics, i molts grafittis 'made in' Badia.
(Programa)

Sant Cugat: del 26 al 29 de juny
La de Sant Cugat és una de les primeres festes majors de la temporada al Vallès Occidental. Concerts, cultura popular, festes alternatives. Un programa molt complet per una de les ciutats més grans de la comarca.
(Programa)

Rubí: del 26 al 29 de juny
Rubí viurà entre el 26 i el 29 de juny una Festa Major plena d’activitats per a tots els públics que inclou més de 200 propostes, moltes d’elles a càrrec de les entitats locals.

JULIOL  

Terrassa: del 3 al 8 de juliol
Música per tots els gustos, des dels èxits de l'estiu de Georgie Dann fins a la música independent de l'Espai Vapor. I també cultura popular amb el Raval Infernal dels diables, castells i el descobriment de quin dels personatges populars de la ciutat serà escollit capgros de l'any, entre moltes altres activitats.
(Programa)

Barberà del Valles: del 3 al 6 de juliol
I el primer cap de setmana de juliol arriba també la Festa Major de Barberà del Vallès. Fires i espais per conèixer les entitats del municipi, concerts, activitats infantils. Un programa molt complet per estrenar el juliol amb força.
(Programa)

Polinyà: del 9 al 13 de juliol
Dijous, 9 de juliol, amb la presentació del tercer documental sobre la memòria històrica de Polinya, Polinyanencs i polinyanenques vinguts d'arreu, i la recepció de Festa Major comença la festa. Es preparen quatre dies intensos d'actes per a tots els públics.
(Programa)

Viladecavalls: del 10 al 13 de juliol
El segon cap de setmana de juliol arriba la Festa Major a Viladecavalls. Un cap de setmana carregat d'activitats: cultura popular, teatre, balls i molt més.
(Programa)

AGOST  

Ullastrell: del 13 al 16 d'agost (pendent de confirmació)
La Mare de Dèu d'Agost és temporada alta de festes majors i són aquestes dates les escollides per Ullastrell per celebrar la Festa Major. Una festa que l'any passat va engegar la batalla de Ullas Vs Trell.

Castellbisbal: del 18 al 23 d'agost
Castellbisbal celebra la seva Festa Major el 20 d'agost en commemoració de l'arribada de l'aigua i la llum al poble l'any 1911. Hi trobareu actes tradicionals com la cercavila i l'exposició de tractors d'època, les Destreses dels Pota-rojos, l'Empaitafocs, la Trobada de Puntaires o bé la gimcana de vehicles no contaminants, a part dels concerts, balls i altres músiques.

Palau-solità i Plegamans: del 28 d'agost a l'1 de setembre
A finals d'agost és el torn de Palau-solità on la participació dels més joves a través de L'Espai Jove L'Escorxador hi té un paper important ja que al llarg de l'any ha engegat un procés de participació perquè el jovent decideixi quines activitats es duran a terme al Mulla't dins la Festa Major.

Sant Quirze: del 28 al 31 d'agost
Arriba un any més la Festa Major de Sant Quirze del Vallès. Una festa preparada amb la il·lusió i la voluntat d’oferir activitats atractives per a tothom. En aquest sentit, destaquem la col·laboració de la Comissió de Festes Populars, formada per membres de diferents entitats locals, que ajuda a perfilar una programació de qualitat, a l’alçada de la ciutadania de Sant Quirze.
(Programa)

Ripollet: del 28 al 31 d'agost
Concerts, espectacles i altres activitats ompliran el final d'agost a Ripollet en una Festa Major on destaca la importància de la feina feta per les entitats del municipi per fer-la possible.

Matadepera: del 28 al 31 d'agost
Matadepera celebra la seva Festa Major l'últim cap de setmana del mes d'Agost. Gaudireu d'una festa amb activ molt diverses des d'exhibicions de Bike Trial, concerts de grups locals, la baixada de vehicles sense motor, competició de Longboard, nits de Chill Out, festa de l'escuma per els més petits, campionats de petanca i molt més.

SETEMBRE 

Sabadell: del 4 al 7 de setembre
L'origen de la Festa Major és la celebració de la festivitat de Sant Fèlix però amb els anys la festa ha anat evolucionant. Al programa hi podeu trobar uns 200 actes per tots els públics i tots els gustos amb les entitats com a vertebradors de la festa.
(Programa)
 

Santa Perpètua: del 4 al 7 de setembre
El primer cap de setmana de setembre arribar la Festa Major de Santa Perpètua. Amb activitats pels tots els públics i una gran feina d'organització per part de la comissió de Festa Major i les entitats.
 

Castellar del Vallès: del 10 al 14 de setembre
El programa de Festa Major inclou 116 activitats entre les quals hi ha el 20è Aniversari del Ral·li Fotogràfic i, com a plats forts, els concerts d'Oques Grasses i Bikimel.
(Programa)

 

A