Família
,
2022

Activitat familiar 'Bioscopi: Antiselfies. Una suma de màscares'

En el marc de l'exposició 'La màscara no menteix mai', activitat familiar 'Bioscopi: Antiselfies. Una suma de màscares', on es duran a terme tallers d'animació documental.

Els i les participants crearan un invent que les permeti representar-se en tres àmbits diferents de la seva vida. A partir d'aquí crearan un retrat animat amb la tècnica de l'stop motion i per descobrir com la identitat és interactiva i està en constant desenvolupament.

Activitat recomanada per a famílies amb infants de 6 a 12 anys. Els menors han d’anar acompanyats.

Sinopsi: 

Quantes vegades durant el dia capturem la nostra imatge o la del nostre fill o filla? Com són aquestes imatges? Per presentar-nos al món fem servir diferents màscares: "Jo sóc fill/ filla de...", "Jo sóc alumna de l'escola...", "Jo sóc de...". En funció de circumstàncies i contextos diversos ens mostrem de manera diferent: no ens comportem igual a l'escola que a casa, amb els amics o amb la família. Cadascun/a de nosaltres despleguem diferents "jos" i som una suma de totes aquestes cares que mostrem.

Vine a treballar els temes de la identitat i l'autorepresentació, a través de l'expressivitat plàstica i l'animació, per sortir dels estereotips de representació als que estem acostumats.

Preu: 

 

6€ general | 4€ reduït i menors de 12 anys | Gratuït Amics del CCCB
Comprar entrada aquí (enllaç)

Més informació: 

Web CCCB