Espectacles
,
2023
Dissabte 4 de novembre, 19h
Centre Cívic Zona Nord
Barcelona

Espectacle 'La reina del Arga'

En el marc de la 14a edició del Barcelona Districte Cultural, espectacle 'La reina del Arga' a càrrec de la companyia Estefanía de Paz Asín. Un delicat espectacle per a tots els públics que parla de les arts circenses i que explica la història d'una intrèpida funambulista pamplonesa del segle XIX, coneguda com 'La Reina del Arga'.

L'espectacle és un entranyable tribut a la funambulista Remigia Echarren, nascuda a Pamplona el 1853, una dona avançada al seu temps. Intrèpida, artista, valenta i arriscada, és una figura femenina més citada que coneguda, que va visitar diverses ciutats europees caminant sobre una maroma, una corda gruixuda. Entre moltes altres proeses, va travessar el riu Arga diverses vegades sobre una corda suspesa a 10 m, una de les quals amb els ulls embenats.

L'espectacle combina diferents arts i tècniques, com ara la narració, la interpretació, el teatre d'objectes, l'il·lusionisme, les arts plàstiques i el circ. És un espectacle amb música i so creats expressament, elements en moviment mitjançant estructures i sistemes de politges, escenes desplegables creades amb cartells lluminosos i pop up…

*Edat recomanada: a partir de 6 anys.

Preu: 

Entrada gratuïta

Inscripcions: 

Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Organitza: 

 

Institut de Cultura de Barcelona - Ajuntament de Barcelona

  • imatge de control 1per1