Fires i festes
,
2016
Del 3 al 10 de febrer
diferents espais
Altafulla

Carnaval d'Altafulla

Dimecres 3 de febrer
17:30h. CONTACONTES: CARNESTOLTES I TALLER a càrrec de Maria Garcia, Mireia i Emma. Biblioteca Municipal.
 
Dijous 4 de febrer
20:15h. Sortida del casal La Violeta i arribada a la Plaça del Pou acompanyats de la batucada ENGRESCATS, els gegants d’Altafulla i dos xanquers que animaran la festa. Seguidament podreu gaudir del pregó de Sa Majestat Carnestoltes. A la Plaça del Pou podreu fer la degustació de truita (truita + beguda: 1€). Si els homes veniu disfressats de dona i les dones disfressades d’home el pinxo de truita i la beguda us sortirà gratis!
 
Dissabte 6 de febrer
21:00h. Tots ben disfressats i puntuals a la Plaça de la Portalada per anar fins a la Violeta i poder gaudir del Ball de Carnaval amb Discoteca Mòbil Más&Más, DJ Nacho, fins la matinada.
 
Diumenge 7 de febrer
17:30h Rua de Carnaval per a grans i petits sortint de la Plaça Portalada fins a la Plaça del Pou on ens espera la Guerra del Confeti, amenitzada amb l’espectacle CONFETI EXPRESS, música amb confeti, bombolles i globus gegants.
 
Dimecres 10 de febrer
20:15h. Això ja s’acaba...Seguim tots en processó des de la Violeta acompanyats pels Diables petits i grans d’Altafulla per acomiadar sa Majestat el Carnestoltes i enterrar la sardina. Per fer-nos passar  la pena, menjarem sardines a les antigues escoles Teresa Manero. (Tiquet: 1.50€)
  • imatge de control 1per1