Espectacles
,
2016
Dimarts 29 de març, 21 h
Teatre Fortuny
Reus

Dansa 'Foot-ball' de Cesc Gelabert

Foot-ball és l'ocasió de veure en joc els ballarins de Gelabert Azzopardi descodificant, coreogràficament, algunes de les millors jugades del FC Barcelona. Segons Pasolini, el futbol és un llenguatge en el qual els jugadors escriuen els signes amb el seu cos i els espectadors els desxifren.

La hibridació de llengües –anglès i català- que formen el títol d’aquest espectacle serveix al coreògraf Cesc Gelabert per presentar una hibridació de dos dels principals llenguatges no verbals de la nostra cultura –el futbol i la dansa- i així establir un diàleg entre la capacitat expressiva i la naturalesa poètica d’aquestes manifestacions escèniques. Foot-ball és l’ocasió de veure en joc els ballarins de Gelabert Azzopardi descodificant, coreogràficament, algunes de les millors jugades del FC Barcelona, recreades documentalment per la mirada del cineasta Jordi Morató i el propi Cesc Gelabert.

Fitxa artística

Idea i direcció: Cesc Gelabert
Coreografia: Cesc Gelabert amb la col·laboració dels ballarins
Audiovisual: Jordi Morató, Cesc Gelabert
Música original: Borja Ramos
Vestuari: Lydia Azzopardi
Il·luminació: Conxita Pons, Cesc Gelabert
Enregistrament musical: Orquestra de Cambra de l’ESMUC
Direcció musical: David Albet
Ballarins: Daniel Corrales, Lluc Fruitós, Cesc Gelabert, Virginia Gimeno, Anna Hierro, Lorena Nogal, Luís Pedraza, Alberto Pineda.
Producció: Teatre Nacional de Catalunya /Mediapro/Gelabert Azzopardi. Amb el patrocini del Fútbol Club Barcelona

Durada: 1 hora

Preu: 20/15/10 €

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1