Música
,
2016
Divendres 8 de juliol, 20 h
Auditori de la Diputació
Tarragona

Kammart Ensemble

Concert inclòs dins el 16è Festival Internacional de Música de Tarragona.

Kammart Ensemble neix amb l’objectiu d’interpretar i difondre la música més interessant i important del repertori en diferents estils i formats. El compromís en obtenir la màxima qualitat i sensibilitat artística de les seves interpretacions és la base de la seva filosofia, gràcies a l’alt nivell musical dels membres que conformen la seva plantilla. Alguns dels programes que ofereixen, permeten gaudir d’obres del gran repertori simfònic gràcies a arranjaments per a petit format, amb una economia de mitjans exquisida i mantenint l’essència i la força de les obres originals.

La creació i direcció musical de Kammart Ensemble està liderada per Àlex Sansó, i la formació està integrada per solistes i músics d’algunes de les millors orquestres de l’Estat Espanyol, com l’Orquesta Nacional de España (ONE), Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), Orquestra de la Comunitat Valenciana “Palau de les Arts Reina Sofía”, Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, Orquesta de Castilla y León, Orquesta Sinfónica de Galicia, Orquestra de Cadaquès, Plural Ensemble, Orquestra Simfònica de Balears “Ciutat de Palma”, Orquestra de València, Orquesta Sinfónica de Madrid, entre d’altres. Els músics de Kammart també col·laboren o han estat integrants d’orquestres de prestigi internacional com Symphonieorchester des Bayerischen Rundfunks,Gewandhausorchester Leipzig, Mahler Chamber Orchester, SWR Symphonie-Orchester Stuttgart, London Symphony, London Philharmonic, Rotterdam Philharmonisch Orkest, Helsinki Philharmonic Orchestra, etc.

“És habitual llegir als programes de mà i descripcions de formacions musicals coses com “els millors músics del país” o “l’alt nivell dels seus intèrprets”. El fet sorprenent d’aquest Kammart Ensemble és que és absolutament cert. [...] El resultat? Un ensemble i un concert de primeríssim nivell.”

Mila Rodríguez Medina
Revista Musical Catalana (juny 2014)

Components

Raúl García i Sarah Bels, violins
Cristina Rodríguez, viola
Joan Antoni Pich, cello
Dimitri Smyshlyaev, contrabaix
Argia Pujana, flauta
Dolors Chiralt, oboè
Francesc Navarro, clarinet
Ximo Sanchis, fagot
David Bonet, trompa
Carles Martí, trompeta
Eusebio Sáez, trombó
Núria Andorrà i Ramon Torramilans, percussió
Esther Pinyol, arpa
Àlex Sansó, director

La venda d’entrades es farà a l’Auditori Diputació (c. Pere Martell, 2) entre setmana de 10 a 20h i una hora abans de cada concert.

 

  • imatge de control 1per1