Música
,
2016
Dissabte 27 d'agost, 22h
Tarraco Arena Plaça
Tarragona

Loquillo

La ciutat de Tarragona podrà gaudir el proper 27 d'agost d'una de les icones del rock’n’roll estatal. Pocs dies després de la publicació del seu flamant nou disc ‘Viento del Este’, Loquillo acaba d’anunciar les primeres dates d’una espectacular gira que farà parada a la Tarraco Arena Plaça (TAP), en una nova cita estival programada des de Zero Produccions.

Als seus 55 anys i en plena maduresa creativa, José M. Sanz, Loquillo, ha publicat prop de 30 àlbums i ha venut més de tres milions de discos, cosa que el converteix en una autèntica icona de la música estatal dels últims 35 anys. El seu nou treball ‘Viento del Este’ és una de les obres més ambicioses de la seva carrera, per la qual ha aplegat la que, en paraules del propi Loquillo, és la banda més perfecta del rock espanyol: Igor Paskual (guitarres), Josu García (guitarres elèctriques i acústiques), Mario Cobo (guitarres elèctriques, acústiques, guitarra baríton i pedal steel), Alfonso Alcalé (baix i contrabaix) i Laurent Castagnet (bateria).

El concert tindrà lloc el 27 d'agost a la TAP i s’afegeix al recent anunci realitzat per Zero Produccions en relació al concert que oferiran els britànics Status Quo el dia 20 d’agost dins la seva gira mundial ‘The Last Night of the Electrics’. Tots dos concerts, i alguns més per anunciar, s’engloben en la programació d’estiu de la TAP, de la qual es donaran detalls pròximament.

Les entrades es posaran a la venda a partir del dilluns 9 de maig, a través de www.zeroproduccions.com i www.tap.cat, així com a les principals plataformes de venda d'entrades (Ticketmaster i la seva xarxa a Carrefour, Halcon Viajes, botigues FNAC i, més endavant, a El Corte Inglés). També es posaran a la venda entrades a les botigues locals de Tarragona i Reus, a la xarxa habitual de Sala Zero (Shiva Records, Discos Arsis, Discos Qui'k i Discos Spook).

  • imatge de control 1per1