Fires i festes
,
2016
Dies 3 i 4 de setembre
Diversos espais
Falset

Festa Major de Santa Càndia de Falset

Dissabte 3 de setembre

Repic de campanes i enlairada de coets.
A les 13 h.

Fira Fora Estocs
Durant el matí. L’Associació de Comerciants de Falset us convida a passejar en aquesta nova edició de la Fira Fora Estocs.

Tir amb arc
De les 10 a les 12 h. Pavelló Municipal. Activitat oberta a tothom que vulgui passar una bona estona tirant amb arc.

Campionat de partides ràpides d’escacs
De les 11:30 a les 14:30 h. Plaça de la Quartera. Campionat organitzat per la Federació Catalana d’Escacs–Delegació de Tarragona.

Inauguració de l’Institut de Cultura
A les 12 h. Carrer de Baix, 41. Es podrà visitar una exposició sobre el món jueu a Falset i veure de nou els antics gegants de Falset, el Bitxet i la Bitxeta. D’altra banda, també s’exposarà el projecte que ha de definir el nou Institut de Cultura de Falset.

Cercavila petita de Santa Càndia
A les 17:30 h. Plantada.
A les 18 h. Cercavila.
Plaça de la Quartera.
Cap nen es pot quedar a casa aquest dia. Cercavila dels petits del poble. Animen a tots els nens i nenes que tinguin elements de festa a participar d’aquesta cercavila. Porteu el vostre gegantó, capgròs, mulasseta, vestit de diable, timbal... La cercavila petita la farem grossa!
Organitza Colla Gegantera de Falset.

Sopar de Santa Càndia, ball de nit i discoteca mòbil
A les 21:30 h. Pavelló municipal. Organitza Colla Gegantera de Falset.
 

Diumenge 4 de setembre

Matinades
A les 7 h.

Trobada de gegants i elements de festa
A les 9 h. Plantada de les Colles al Pont i esmorzar a la piscina.
A les 10:30 h. Inici de la Cercavila, al Pont.
A les 12:30 h. Ballada final i entrega de records. A la plaça de la Quartera.
Colles participants: Gegants de La Selva del Camp, Gegants de Mataró, Gegants d’Olesa de Montserrat, Gegants de Capçanes, Gegants de Móra la Nova, Gegants de Colldejou, Gegants d’Ascó, Gegants de Mont-roig, Gegants d’Amposta, Gegants de Móra d’Ebre, Gegants de Riudecols, Gegants d’Almoster, Gegants de El Morell, Gegants de Sant Feliu de Codines, Gegants de Riudoms, Gegants de La Pobla de Mafumet, Tortuga de Marçà, Grallers de Masdenverge, Gegants d’Alcover, Gegants d’Horta de Sant Joan, Gegants de Verdú i Mulassa de Falset. Organitza Colla Gegantera de Falset.

Missa Major
A les 13 h. A l’Església. "Te Deum laudamus" de Perosi, canta el Cor Parroquial. Ofrenes de les entitats. En acabar processó fins la capelleta de Santa Càndia.

Concurs Literari de Poesia i Narrativa
A les 19 h. Teatre L’Artesana. XXV Edició del Concurs Literari de Poesia i Narrativa. Organitzat per l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Falset i el Centre d’Estudis Falsetans. En acabar l’acte, actuació poètico-musical. 

  • imatge de control 1per1