Música
,
2016
Dies 7 i 8 d'octubre
diferents espais
Torredembarra

Torredembarra és Música

“Torredembarra és música” ja escalfa motors amb una segona edició reforçada amb més dies i més espais de música en viu al carrer. Els dies 7 i 8 d’octubre un total de set espais públics acolliran les actuacions de 21 grups torrencs i del Baix Gaià d’una gran varietat d’estils (rock, cant coral, folk, batucada, flamenc, etc.). El regidor d’Educació i Turisme, Jordi Solé, ha ressaltat que aquest esdeveniment té com a objectiu fer una mostra de la música que es du a terme a la zona del Baix Gaià i promocionar els seus artistes.
 
Un dels elements destacats és que enguany la mostra s’amplia d’un a dos dies, celebrant-se la nit de divendres i durant tota la jornada de dissabte. També destaca l’ampliació d’escenaris (passant de quatre a set). En aquest ocasió, s’estrena ubicació al carrer de Lleida, al carrer d’Antoni Roig i a la plaça de Josep Valls Ibern (a Baix a Mar) i es repeteix espai a l’aparcament de Mañé i Flaquer, a la plaça de la Vila, a la plaça de la Font i a la plaça de Mn. Joaquim Boronat. Aquests canvis permetran fer arribar el “Torredembarra és música” a més zones de la vila, descentralitzant activitats.
 
“Torredembarra és música” l’organitzen les regidories d’Educació, Cultura i Turisme i compten amb el suport de la Diputació de Tarragona i del Consorci Turístic del Baix Gaià.
 
  • imatge de control 1per1