Música
,
2020

Concert de Sílvia Pérez Cruz i Marco Mezquida

En el marc del festival Sons del Món, concert de Sílvia Pérez Cruz, una de les cantants més universals del nostre país, acompanyada del genial Marco Mezquida, pet presentar 'MA. Live in Tokio'.

Sinopsi: 

“Cantant fluixet “My Funny Valentine” des de sota un piano de paret anys enrere a Gràcia mentre tu el tocaves (jo te la cantava en secret pensant que no m’escoltaves) va començar aquesta música nostra que fins avui ningú ha escoltat, les ganes de cantar-te. Fins ara no sabia que m’havies sentit, no sabia que sabies aquest secret. Sento que m’has esperat, que saps guardar molt bé un secret”.

Així descriu Sílvia Pérez Cruz el germen d’aquesta trobada amb el pianista Marco Mezquida que ara cristal·litza. Es fa realitat sense massa més premisses que l’admiració mútua i les ganes de tocar plegats, de sortir a “ballar”.

Ambdós artistes lideren diferents projectes propis i transiten múltiples sendes creatives que van més enllà de la música. I tots dos sentien que era el moment de posar en comú una d’aquestes recerques, un d’aquests camins. De manera totalment orgànica i sense més pretensió que la de descobrir-se a les cançons i xerrar a través d’elles d’un moment artístic i vital. Cançons pròpies, cançons populars, cançons d’altres... les cançons com a excusa per viatjar junts i gaudir del paisatge, de l’ara i l’aquí. Sense començament concret ni final estudiat.

Preu: 

35€ | 38€ (comprar entrada aquí - enllaç)

Organitza: 

Promo Arts Music

Més informació: 

  • imatge de control 1per1