Música
,
2016
Dijous 11 d'agost, 21:30h
Església Parroquial
Castell-Platja d'Aro

Concert 'Claire Sananikone' + 'Giulia Ballarè'

Torna el Festival de Guitarra de Girona amb concerts brillants durant el mes de juliol tant a Girona capital com a diferents poblacions de la província. Un cicle de concerts de guitarristes i cantautors catalans, espanyols i internacionals per als amants d'aquest instrument.
 
Claire Sananikone + Giulia Ballarè
 
Claire Sananikone va estudiar a l'École Normale de Musique de París on la tradició del famós Tàrrega és encara vigent. Es va graduar a la ENMP amb el Diploma Superior d'Execució (Diplome Supérieur d'Execution). Posteriorment va ser admesa per unanimitat en el Conservatori Nacional Superior de Música i Dansa de París (CNSMDP).
 
Giulia Ballaré és la guitarrista italiana premiada a nombrosos certàmens internacionals i amb un CD enregistrat que es titula Lirically Spain, nom que demostra la seva estima per les composicions de guitarra espanyola. Una tècnica polida i acurada a cada peça que interpreta fa que el seu virtuosisme no es correspongui amb la seva edat. Els premis obtinguts en els concursos li han permès fer gires de concerts per Tailàndia, Rússia i Espanya.
 
Entrada gratuïta
Més informació a:
  • imatge de control 1per1