AGENDA
Música
Divendres 23 de juny, 22h
2017
Plaça de la Llevantina
  • L'Estartit

Concert de Lágrimas de Sangre + Ítaca Band + Hora de Joglar

Un any més, el Festival Ítaca, Cultura i Acció deixa palès que és un crit en defensa de la cultura de qualitat i assequible. Un festival que aglutina propostes culturals de qualitat (música, teatre, xerrades…) amb l’objectiu de reivindicar la cultura com a dret bàsic i dur-la a preciosos racons del Baix Empordà.

ÍTACA proposa una revellta de Sant Joan festiva i amb discurs amb Lágrimas de Sangre, Itaca Band i Hora de Joglar.

Lágrimas de Sangre (LDS) és una banda de rap combatiu-alternatiu, formada al Masnou i Barcelona el 2006, que beu d’estils més enllà del Hip-Hop, com el Rock i el Reggae, allunyant-se dels tòpics d’herència nordamericana. Ara presenten Viridarquia (New Beats/Kasba 2016), un àlbum que inclou quinze noves cançons amb una producció molt més acurada, una presentació de luxe i la col·laboració de membres dels grups Glaukoma, Zoo i Itaca Band, a més de Chalart58 o la cantautora Silvia Tomás. Tornen a ÍTACA, festival que ja havia apostat per Lágrimas de Sangre com a banda emergent,  ara com un dels caps de cartell de la programació.

Itaca Band ja està preparada per començar la travessa. Amb un directe contundent i molta energia, la banda de Montcada i Reixac (Barcelona) elabora un discurs musical des de la cúmbia fins a l’ska, basant-se en el reggae. Música festiva sense oblidar la qualitat, sense caure en allò fàcil.

Hora de Joglar és una de bandes amb més present de la música festiva i així ho reivindiquen amb un segon disc titulat precisament, Present (RGB Suports), que els situa com un dels noms de l’any. Es tracta d’una obra on mostren tot el potencial que han assolit al llarg de dos anys i 70 concerts forjant el seu directe per tot el país. La seva és una proposta musical expansiva i rica en matisos, amb mestratge i sentit. Una aposta clara per marcar perfil propi dins de la nodrida escena del mestissatge amb una combinació única de sonoritats explosives d’arreu del món.

Preu: Gratuït
Més informació a www.itacacultura.cat
Lágrimas De Sangre

Et pot interessar

Diumenge 20 d'agost, 19:30h
Valls
Divendres 18 d'agost, 20h
Sant Martí d'Empúries
Festa Major de Móra d'Ebre 2017
Del 18 al 27 d'agost
Móra d'Ebre
Veus del Sió
Divendres 18 d'agost, 22h
Tàrrega
AMOR
Dissabte 19 d'agost, 22h
Les Borges Blanques
Doctor Prats, concert, música, maig, 2017, Surtdecasa Ponent, Lleida, Segrià
Divendres 15 de setembre
Ponts
Del 30 de juny a l'1 de setembre
Platja d'Aro
Efecto Pasillo
Dijous, 17 d'agost a les 0:30h
Ascó